Η1

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΙ

Θα είναι εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τους στατικούς υπολογισμούς, βάση του Ευροκώδικα 8 για κτήρια από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ενισχυμένο σκυρόδεμα θλιπτικής αντοχής 30 MPa με οπλισμό υψηλής αντοχής Β500C. Η θεμελίωση του κτηρίου θα είναι γενική κοιτόστρωση.

 

 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2
ΟΙΚΟΠΕΔΟ 274.93 τ.μ. 275.82 τ.μ.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 164.55 τ.μ. 157.75 τ.μ.
ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 21.40 τ.μ. 14.40 τ.μ.
ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 11.80 τ.μ. 25.80 τ.μ.
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ 3 3
ΜΠΑΝΙΑ 3
3
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 2(1 ΚΑΛΥΜ. 18.35 τ.μ.)
2(1 ΚΑΛΥΜ. 15.20 τ.μ.)
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΩΛΗΘΗΚΕ


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ «THE RESIDENCE 1» στον Άγιο Δομέτιο

 

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Θα είναι εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και τους στατικούς υπολογισμούς, βάση του Ευροκώδικα 8 για κτήρια από οπλισμένο σκυρόδεμα. Ενισχυμένο σκυρόδεμα θλιπτικής αντοχής 30 MPa με οπλισμό υψηλής αντοχής Β500C. Η θεμελίωση του κτηρίου θα είναι γενική κοιτόστρωση.

 

ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ

Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι θα χτιστούν με πήλινα διάτρητα θερμομονωτικά τούβλα πάχους 30εκ. άριστης ποιότητας. Οι εσωτερικοί τοίχοι θα χτιστούν με πήλινα διάτρητα τούβλα πάχους 10εκ. Στην βάση όλης της τοιχοποιίας τοποθετείται μονωτικό φύλλο ασφαλτόπανου τύπου DPC σύμφωνα με το BS5977 type D.

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Όλες οι επιφάνειες εσωτερικά και εξωτερικά θα σοβατιστούν 3 χέρια σουβά εκτός οι επιφάνειες που θα είναι εντοιχισμένες ή θα επενδυθούν με οποιανδήποτε εξωτερική διακόσμηση. Εξωτερικά θα τοποθετηθεί έτοιμο 3ον χέρι που περιέχει ίνες και είναι αδιάβροχο. Εσωτερικά θα τοποθετηθεί έτοιμο ασβεστοκονίαμα (pelelite finish) σκληβωτό για επίτευξη λείας επιφάνειας στις εσωτερικές τοιχοποιίες.  Όλα τα ταβάνια και κολόνες fair-face θα γίνουν σπάτουλα. Σε όλες τις ενώσεις μπετόν με τούβλο θα τοποθετηθεί ειδικό πλέγμα. Σε όλες τις εσωτερικές γωνίες της τοιχοποιίας θα τοποθετηθούν χωστές προστατευτικές γωνίες.

ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑΤΑ

Όλες οι εσωτερικές επιφάνειες θα μπογιατιστούν τρία χέρια με μπογιά εμάλσιον, εξωτερικής προελεύσεως. Στις εξωτερικές επιφάνειες θα γίνουν τρία χέρια με  ελαστομερή μπογιά (SHERWIN WILLIAMS LOXON) εξωτερικής χρήσης.

 

 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πλήρης υδραυλική εγκατάσταση βάση των αρχιτεκτονικών σχεδίων, με σύστημα PIPE IN PIPE, με ξεχωριστό κατανεμητή ζεστών και κρύων παροχών σε κάθε διαμέρισμα. Θα γίνει πρόνοια για εύκολη πρόσβαση στις κεντρικές διασωληνώσεις και για μετά την αποπεράτωση του έργου. Θα υπάρχει πιεστικό σύστημα και πρόνοια για επιστροφή ζεστού νερού χρήσης. Θα υπάρχει ξεχωριστός ηλιακός Θερμοσίφωνας για κάθε διαμέρισμα.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα γίνει σύμφωνα με τα σχέδια ηλεκτρικής εγκατάστασης, τους όρους και κανονισμούς της Α.Η.Κ. Επίσης περιλαμβάνει:

Α) Σημεία τηλεφώνου και τηλεόρασης στο σαλόνι και στα υπνοδωμάτια.

Από 2 πρίζες μονές στα υπνοδωμάτια και 1 διπλή, 4 στην κουζίνα και 3 στο σαλόνι.

3 σημεία Cooker στην κουζίνα. 1w/p πρίζα στην βεράντα.

Θα γίνει πλήρης πρόνοια δορυφορικής κεραίας

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Όλα τα αλουμίνια θα κατασκευαστούν βάση των αρχιτεκτονικών σχεδίων, συρόμενα ή ανοιγόμενα Φυσικού χρώματος, με διπλά ενεργειακά τζάμια και μεγάλο διάκενο για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση. Τα προφίλ που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της εταιρείας MUSKITA  με κωδικό σειράς MU2500 Thermal για τα ανοιγόμενα και MU3000 Thermal για τα συρόμενα.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑΤΩΝ

Σαλόνι/Τραπεζαρία       Κεραμικό αξίας €20/τ.μ. 

Κουζίνα                          Κεραμικό αξίας €20/ τ.μ.

Υπνοδωμάτια                Παρκέ αξίας      €20/τ.μ. (με την τοποθέτηση)

Βεράντες                        Κεραμικά αξίας €20/τ.μ.

Χώροι υγιεινής              Κεραμικά αξίας €20/τ.μ.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΙΧΩΝ

Κουζίνα      

Αξίας αγοράς €25/ τ.μ.

Σε όλες τις ποδιές των παραθύρων θα τοποθετηθούν μαρμάρινες πατούδες πάχους 3εκ. Λευκού χρώματος

 

Χώροι υγιεινής

Κεραμικά πλακάκια  αξίας αγοράς €20/ τ.μ.

 

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ/ΓΟΥΡΝΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το ποσό προνοίας για τα είδη υγιεινής περιλαμβανομένου τις γούρνες και τα μίξερ θα είναι Αξίας αγοράς €1200 για τα διαμερίσματα των 2 υπνοδωματίων και €800 για τα διαμερίσματα του 1ος υπνοδωματίου.

 

 

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΑ: Οι πάγκοι της κουζίνας θα είναι  από μελαμίνη σύμφωνα με τα σχέδια σε αποχρώσεις της επιλογής του Αρχιτέκτονα ή Διακοσμητή.

Το καπάκι της κουζίνας θα είναι από βακελίτη πάχους 40χιλ. σε χρώμα της επιλογής του Αρχιτέκτονα.

Εξώθυρα  Αξίας :500  με την τοποθέτηση

Μεσόθυρες : Από Μελαμίνη σε χρώμα λευκό.

 

Ερμάρια

Επίσης από Μελαμίνη σε Λευκό Χρώμα.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πλήρης ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση (πρόνοια) κλιματιστικών στο σαλόνι, κουζίνα και στα υπνοδωμάτια για ζεστό και κρύο αέρα.

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟ

Στους κοινόχρηστους χώρους και διαδρόμους θα τοποθετηθούν κεραμικά αξίας €25/ τ.μ. . Τα σκαλοπάτια θα είναι από μάρμαρο αξίας €35/ βαθμίδα

ΚΑΓΚΕΛΑ

Θα είναι βάση αρχιτεκτονικών σχεδίων αξίας αγοράς €90 τ.μ.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Σε όλες τις επιφάνειες από οπλισμένο σκυρόδεμα, θα τοποθετηθεί εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5εκ. μέσα στον ξυλότυπο για καλύτερη πρόσφυση και αποφυγή ρηγματώσεων λόγω μικρομετακινήσεων.

Άνωθεν της πλάκας οροφής της πυλωτής, για την επικάλυψη των σωληνώσεων και την επιπέδωση του δαπέδου, θα τοποθετηθεί πολυστερινομπετόν 15-20 εκατοστά για σκοπούς θερμομόνωσης.

ΜΟΝΩΣΗ ΟΡΟΦΗΣ (Θερμομόνωση και Στεγανοποίηση)

Στην Ταράτσα του κτηρίου θα τοποθετηθεί εξηλασμένη πολυστερίνη πάχους 5 εκατοστών, άνωθεν θα δημιουργηθούν ρήσεις για απορροή των ομβρίων με σκυρόδεμα C20 μέσου πάχους 10 εκ. . Πάνω στην επιφάνεια του σκυροδέματος θα τοποθετηθεί οπλισμένο ασφαλτόπανο πάχους 4χιλ. 4.5Kg/m2 με ευκαμψία στους -5OC  και επικάλυψη από γκρι ή λευκή ψηφίδα της εταιρείας CΟPERNIT.

Δίνεται εγγύηση στην μόνωση της οροφής για 10 ΧΡΟΝΙΑ.

Τα Διαμερίσματα θα είναι ενεργειακής κατηγορίας Β+ συμφώνα με την νέα νομοθεσία και θα εκδοθεί το σχετικό πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

 

 

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Θα είναι από μπετόν τριφτό.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ

Θα τοποθετηθεί σύγχρονος ηλεκτρικός Ανελκυστήρας, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, της εταιρείας THYSSENKRUPP εναρμονισμένος με τα νέα πρότυπα EN81-20 και EN81-50 που αφορούν την ασφάλεια επιβατών αλλά και συντηρητών. Διαθέτει σύστημα αυτόματου απεγκλωβισμού.

Η καμπίνα θα είναι σε απλή μοντέρνα γραμμή επενδυμένη με stainless steel.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Θα τοποθετηθεί σύστημα θυροτηλεόρασης με το οποίο θα ελέγχετε η πρόσβαση από την εξωτερική κακγελόθυρα  του κτηρίου, έτσι ώστε να μην επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου.
Στην είσοδο οχημάτων της πυλωτής θα τοποθετηθεί επίσης αυτόματη ελεγχόμενη καγκελόθυρα.

  • Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α
  • Όλα τα υλικά θα προμηθεύονται από συνεργάτες της εταιρείας

 

More in this category: « "THE2" D5 »

ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Λεωφ. Στασίνου 28, 2ος όροφος, γραφείο Β4, 1060 Λευκωσία, Κύπρος
+357 22762476
info@tekton.com.cy

SOCIAL MEDIA