D6

ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΙ

Θα είναι εξ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων και των στατικών υπολογισμών, σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες 0, 1, 2, 7 και 8.Θα είναι εξ ολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων και των στατικών υπολογισμών, σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες 0, 1, 2, 7 και 8.

 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 1
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2
ΟΙΚΟΠΕΔΟ 265.40 τ.μ. 265.60 τ.μ.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ 159.02 τ.μ. 159.02 τ.μ.
ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 15.22 τ.μ. 15.22 τ.μ.
ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ 8.80 τ.μ. 8.80 τ.μ.
ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ 4 4
ΜΠΑΝΙΑ 3
3
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 2
2
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΠΩΛΗΘΗΚΕ


ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

«Κατοικίες τεμ. 261 οικ. 2»

 

ΣΚΕΛΕΤΟΣ

Θα είναι εξολοκλήρου από οπλισμένο σκυρόδεμα, βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων και των στατικών υπολογισμών, σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες 0, 1, 2, 7 και 8.

ΤΟΙΧΟΠΟΙΪΑ

Όλοι οι εξωτερικοί τοίχοι θα χτιστούν με πήλινα διάτρητα θερμομονωτικά τούβλα πάχους 25 εκ. άριστης ποιότητας. Οι εσωτερικοί τοίχοι θα χτιστούν με πήλινα διάτρητα τούβλα πάχους 10 εκ. Στα ανοίγματα της τοιχοποιίας θα τοποθετηθούν μεταλλικά ανώφλια με έδραση ≥20 εκ. εκατέρωθεν. Για τη σύνδεση της τοιχοποιίας με τα υποστυλώματα τοποθετούνται μεταλλικοί γαλβανισμένοι γωνιακοί συνδετήρες ανά 60 εκ. Στη βάση όλης της τοιχοποιίας πάνω από πηλό εξομάλυνσης τοποθετείται μονωτικό φύλλο ασφαλτόπανου τύπου DPC (dump proof course) για προστασία από ανιούσα υγρασία.

ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ

Όλες οι επιφάνειες εσωτερικά θα σοβατιστούν 3 χέρια (2 χέρια τσιμεντοσουβά και 1 χέρι γυψοσουβά pelelite finish σκληβωτό για επίτευξη λείας επιφάνειας), εκτός αυτών που θα επενδυθούν με οποιαδήποτε διακόσμηση ή θα καλυφθούν από ντουλάπια. Όλα τα ταβάνια fair-face θα γίνουν σπάτουλα. Σε όλες τις ενώσεις μπετόν με τούβλο θα τοποθετηθεί ειδικό πλέγμα. Σε όλες τις εσωτερικές γωνίες (ακμές) της τοιχοποιίας και των δοκών θα τοποθετηθούν χωστές προστατευτικές γωνίες.

Στους εξωτερικούς τοίχους θα εφαρμοστεί σύστημα θερμοπρόσοψης με 5 εκ. πολυστερίνη και τελικό επίχρισμα από ακρυλικό λεπτόκοκκο (≤1,5mm) γραφιάτο (λευκό ή έγχρωμο.

ΜΠΟΓΙΑΤΙΣΜΑΤΑ

Όλες οι επιφάνειες αφού στοκαριστούν και τριφτούν θα περαστούν με ένα χέρι αστάρι. Ακολούθως οι εσωτερικές επιφάνειες θα μπογιατιστούν με τρία χέρια πλαστική μπογιά. Οι δε εξωτερικές επιφάνειες στις οποίες δεν θα εφαρμοστεί σύστημα θερμοπρόσοψης θα μπογιατιστούν με τρία χέρια ακρυλική μπογιά εξωτερικής χρήσης.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Πλήρης υδραυλική εγκατάσταση βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων, με σύστημα PIPE IN PIPE, με ξεχωριστό κατανεμητή σε ισόγειο και όροφο. Θα τοποθετηθούν πιεστικό σύστημα και πρόνοια για επιστροφή ζεστού νερού χρήσης στα σημεία κουζίνας, κυρίως μπάνιου και ensuite ντουζ στο master room.

Θα τοποθετηθούν ντεπόζιτο νερού 1.700 λίτρων στην ταράτσα καθώς και ηλιακός θερμοσίφωνας 200 λίτρων τριπλής ενέργειας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Θα γίνει σύμφωνα με τα σχέδια ηλεκτρολογικής μελέτης και τους όρους και κανονισμούς της ΑΗΚ.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ

Όλα τα κουφώματα αλουμινίου θα είναι με θερμοδιακοπή. Θα κατασκευαστούν βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων, συρόμενα ή ανοιγόμενα φυσικού χρώματος, με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα για καλύτερη ηχομόνωση και θερμομόνωση, με κωδικό σειράς MU2500 Thermal για τα ανοιγόμενα και MU3000 Thermal για τα συρόμενα.

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΠΑΤΩΜΑΤΑ

Σαλόνι/Τραπεζαρία       Κεραμικό αξίας αγοράς €20/τ.μ. 

Κουζίνα                          Κεραμικό αξίας αγοράς €20/τ.μ.

Υπνοδωμάτια                Παρκέ αξίας αγοράς και τοποθέτησης €18/τ.μ.

Βεράντες                        Κεραμικά αξίας αγοράς €16/τ.μ.

Χώροι υγιεινής              Κεραμικά αξίας αγοράς €25/τ.μ.

 

ΤΟΙΧΟΙ

Κουζίνα      

Αξίας αγοράς €25/ τ.μ

Χώροι υγιεινής

Κεραμικά πλακάκια μέχρι 2,20 μ. αξίας αγοράς €25/τ.μ.

ΠΑΓΚΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ: Θα είναι από τεχνογρανίτη αξίας αγοράς και τοποθέτησης €100/τ.μ.

ΣΚΑΛΕΣ: Θα είναι από μάρμαρο αξίας αγοράς €40 τ.μ.

ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: Θα είναι από μπετόν τριφτό.

 

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Το ποσό πρόνοιας για τα είδη υγιεινής, περιλαμβανομένων των νεροχύτη κουζίνας, νιπτήρων, τουαλετών, μίξερ, αξεσουάρ και λοιπών εξαρτημάτων για τα πιο πάνω, θα ανέρχεται σε €3.000.

 

ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

ΚΟΥΖΙΝΑ: Οι πάγκοι της κουζίνας θα είναι από μελαμίνη σε διχρωμία σύμφωνα με τα σχέδια σε αποχρώσεις της επιλογής του αρχιτέκτονα ή του διακοσμητή, αξίας €3.300.

Θωρακισμένη εξώθυρα: Με κλειδαριά ασφαλείας αξίας €800.

Μεσόθυρες: Από μελαμίνη σε λευκό ματ χρώμα ή άλλο της επιλογής του αρχιτέκτονα με κλειδαριά, αξίας €270.

Ερμάρια: Τα ερμάρια θα είναι από μελαμίνη σε λευκό ματ χρώμα σύμφωνα με τα σχέδια επιλογής του αρχιτέκτονα ή του διακοσμητή, αξίας €3.500.

Χερούλια και πόμολα: Ποσό προνοίας €300 για τα χερούλια σε μεσόθυρες, εξώθυρα, κουζίνα και ντουλάπες.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πλήρης ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση πρόνοιας κλιματιστικών σε σαλόνι, κουζίνα και υπνοδωμάτια για ζεστό και κρύο αέρα.

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Πρόνοια για εγκατάσταση θέρμανσης με σώματα νερού.

Θα τοποθετηθούν σημεία σε όλους τους χώρους της οικίας όπως σε σαλόνι, κουζίνα, υπνοδωμάτια, μπάνιο, ντους, WC και διάδρομο. Θα τοποθετηθεί ξεχωριστός κατανεμητής σε ισόγειο και όροφο από τους οποίους οι σωληνώσεις θα καταλήγουν στον χώρο του μηχανοστασίου. Ξεχωριστό σημείο επίσης θα τοποθετηθεί προς τον εναλλάκτη του δοχείου ζεστού νερού χρήσης στην ταράτσα, το οποίο επίσης θα καταλήγει στον χώρο του μηχανοστασίου.

 

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ

ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΚΑΛΑΣ: Θα είναι βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων αξίας €90/τ.μ.

ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΥΛΗΣ (αν υπάρχουν): Θα είναι βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων αξίας €50/τ.μ.

ΚΑΓΚΕΛΟΘΥΡΕΣ: Η καγκελόθυρα εισόδου θα γίνει βάσει των αρχιτεκτονικών σχεδίων, αξίας €200.

 

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΤΑΡΑΤΣΑ: Θα τοποθετηθεί πολυστερίνη 8 εκ. για θερμομόνωση και για στεγανοποίηση θα τοποθετηθεί ινοπλισμένο ασφαλτόπανο πάχους 4 χιλ. με πετραδάκι, της εταιρείας Copernit Ιταλίας, με ελαστικότητα ψύχους κατηγορίας -5οC. Ακολούθως θα γίνει επάλειψη των ενώσεων του ασφαλτόπανου με ασημομπογιά ή άλλο στεγανοποιητικό πολυουρεθανικής βάσης.

ΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ: Όλες οι επιφάνειες σκυροδέματος που θα είναι σε επαφή με το έδαφος θα επαλείφονται με δύο χέρια τσιμεντοειδές στεγανοποιητικό.

ΒΕΡΑΝΤΕΣ: Στις βεράντες ορόφου θα γίνει στεγανοποίηση με τσιμεντοειδές στεγανοποιητικό σε δύο στρώσεις με χρήση αλκαλικού πλέγματος. Στις βεράντες ορόφου ομοίως σε πλάτος 50 εκ. από την τοιχοποιία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ (19%)

Σε περίπτωση που κάποια από τα πιο πάνω υλικά ή/και εργασίες διορισμένων υπεργολάβων προμηθευτούν ή/και αναληφθούν από τον αγοραστή, τα ποσά που αναγράφονται πιο πάνω θα πιστωθούν σε αυτόν απομειωμένα κατά 30%.

ΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΕΚΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ

--------------------------------------------------
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

More in this category: « D5 D9 »

ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Λεωφ. Στασίνου 28, 2ος όροφος, γραφείο Β4, 1060 Λευκωσία, Κύπρος
+357 22762476
info@tekton.com.cy

SOCIAL MEDIA